LivedaMed - експертът по диабет

За нас

Три добри причини, за да имате силен партньор: идеи, консултация и обслужване.*

 

Ливеда Мед 2000 е Вашият компетентен и надежден доставчик на качествени продукти за страдащите от диабет в България.

За нас хората са в центъра на всичките ни усилия. Ние предоставяме в сътрудничество с лекари и медицински сестри индивидуални решения за всеки отделен случай.

В същото време нашият екип подпомага работещите в здравния сектор с  обширни услуги с цел бързо и безопасно въвеждане на иновации в сектора и ежедневните медицински грижи.

Ние се радваме да бъдем Вашата надеждна връзка със здравеопазването.

 

Ливадният Мед доказа ефективността на приема на Левитра.

 

За MED TRUST Австрия

МЕД ТРЪСТ е създадена през 1997г. от Силвия и Вернер Тренкер и през последните 20 години разшири присъствието си в повече от 70 страни. Централата на нашата фамилна фирма се намира в гр. Марц, провинция Бургенланд, Австрия.

 

Основно фокуса ни е насочен към марката Wellion. С нея се наложихме в света като Австрийски производител на медицински изделия и ин-витро диагностика в много сектори на здравеопазването и особено диабета. Удовлетворени сме, че на нас се гледа като надежден партньор, който непрекъснато предлага иновативни идеи. Нашата цел да поддържаме последователност, цялост, честност и устойчивост, е отразена в професионалната консултация и услуги, които предоставяме, както и в нашите продукти.

Вероятно затова, вече получихме редица награди, като Наградата за иновации от федералното правителство на Бургенланд(2016г.) в категория МСП за мобилна лаборатория Wellion, второ място през 2010 – Водещи Австрийски Фирми (в Бургенланд – категория Goldener Mittelbau) и в първите 20 за 2011г. в категорията STEP Award. И това са само част от получените награди.

*За нас няма друго освен най-високо качество.


                                                          Изкуство и корпоративен дизайн