Може ли народни средства замени лечение на еректилна дисфункция Левитрой?

Еректилната дисфункция е състояние, при което човек изпитва трудности с получаване или поддържане на ерекция по време на сексуална активност. Според изследване, проведено от списание за сексуална медицина, около 52% от мъжете в Германия изпитват една или друга форма на еректилна дисфункция. Има много фактори, които допринасят за импотентност, включително възраст, начин на живот и произтичащите от него заболявания като диабет или високо кръвно налягане. За мъжете е важно да се консултирате с лекар, ако те се сблъскват с еректилната дисфункция, тъй като това може да бъде признак на основните здравословни проблеми.

Защо Levitra по-безопасно нетрадиционни методи на лечение?


таблетка от 100 мг 120 $263.95
100 mg-360 таблетки за $539,95
таблетка 20 mg 120 $269.95
100 mg + 60 mg 60 таблетки $179.95

Консултирайте се с вашия лекар
Само за информационни цели. Обърнете се за съвет към местния медицински институция.

Важно е да се отбележи, че всички методи за лечение на еректилна дисфункция, свързани с определена степен на риск и трябва да се прилага под ръководството на медицински специалист. Въпреки това, Levitra (vardenafil) се счита за по-сигурна и надеждна възможност за лечение, в сравнение с нетрадиционни методи на лечение.

Levitra е одобрен от FDA медикамент, който е преминал обширни клинични изпитвания за определяне на неговата сигурност и ефективност. Доказано е, че препаратът е ефективен при лечение на еректилна дисфункция при мъжете на различна възраст и има утвърдена профил на безопасност. Неконвенционални методи, които не са преминали същия строги тестове и могат да носят в себе си непознати рискове.

Клинични данни:

Лекарствени форми: Таблетки за перорално приложение (2,5 mg, 5 mg, 10 mg и 20 mg)

Механизъм на действие: PDE5 инхибитор

Фармакокинетические данни:

Бионаличността на: приблизително 15%

Метаболизъм: Метаболизира главно в черния дроб

Идентификатори:

Номер на CAS: 224785-91-5

ATC Код: G04BE09

CID PubChem: 110634

Фармацевтичен банка: DB00862

Химспидер: 99200

Химически и физически данни:

Химическа формула: C23H32N6O4S

Молекулно тегло: 488,604 g/mol

Температура на топене: 230-238°C

Левитру предписват въз основа на историята на болестта на определен човек, сегашните лекарства и други фактори, като се гарантира, че тя е безопасна и отговаря на специфичните нужди на този човек.

Levitra - това е добре portable препарат с нисък риск от странични ефекти, когато се използва по предназначение. Често срещани странични ефекти включват главоболие, горещи вълни и разстройство на стомаха, които обикновено протичат леко и недолговечно. Напротив, неконвенционални методи на лечение могат да са свързани с по-висок риск от странични ефекти, като алергични реакции, инфекции или травма.

Как да се изчисли дозата на Левитры (Варденафил)?

Правилната дозировка Левитры (Варденафил) за определен човек зависи от много фактори, включително възрастта, общото здравословно състояние и тежестта на еректилна дисфункция. Важно е да следвате инструкциите за дозировка, предоставени от медицински специалист, или както е посочено на етикета на лекарството.

Препоръчителна начална доза Левитры е 10 мг, принимаемая перорално приложение е необходимо, повече от 60 минути преди началото на полов живот. Въпреки това, дозата може да се коригира в зависимост от индивидуалния отговор и поносимост, при това максималната препоръчителна доза е 20 мг на ден.

Ако човек приема на някои лекарства, като например алфа-блокери или нитрати, може да се наложи да коригира дозата Левитры, или лекарство може да се окаже неподходящ за прилагане заради потенциални взаимодействия.

избягване на възможни странични ефекти от приема на Левитры?

за Да се избегнат възможни странични ефекти от приема на Левитры (Варденафил), важно е да следвате инструкциите за дозировка, предоставени от медицински специалист или посочени на етикета лекарства. Освен това, има няколко фактора, които могат да помогнат за намаляване на риска от странични ефекти като:

- да се Избягва консумация на грейпфрут или сок от грейпфрут по време на приемането на Левитры, тъй като това може да увеличи концентрацията на лекарства в организма и да увеличи риска от нежелани реакции. Според проучване, публикувано в списание MaxPlanckResearch, сок от грейпфрут може да увеличи бионаличността Варденафил до 49%.

- Не го приемайте Левитру с други лекарства, които могат да си взаимодействат с нея, като нитрати или алфа-блокери. IT може да доведе до сериозни сърдечно-съдови усложнения.

- Избягвайте употребата на големи количества алкохол по време на прием на Левитры, тъй като това може да увеличи риска от нежелани реакции, като виене на свят и главоболие.

Vardenafil за лечение на еректилна дисфункция: германското научно изследване

Няколко изследвания са показали, че Levitra ефективно и по-безопасно, отколкото по-нетрадиционни методи за лечение на ЕД [1][2]. Всъщност, клинично проучване, проведено в Германия, показва, че повечето от мъжете, страдащи от ЕД, предпочитат vardenafil (Левитру) силденафилу (Виагре) [2]. Vardenafil също е бил разглеждан като най-добрият вариант е в максимална доза. В 12-седмична многоцентровом рандомизирани им двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване, проведено в Германия, е проучена ефективността на гъвкави дози варденафил при лечение на мъже с еректилна дисфункция [3]. Като цяло, vardenafil има благоприятна ефективност и профил на сигурност, включително и на пациенти със съпътстващи заболявания като диабет, хипертония и дислипидемия [3].

Списоклитературы:

[1] Levitra (Vardenafil, BAY38-9456) Проучване на удовлетвореността на партньори II

[2] Съобщение на университета в кьолн, Германия: Сравнително рандомизирано мултицентрово проучване, 17 ноември 2013 г.

[3] Vardenafil 60mg за лечение на еректилна дисфункция. PMCID: PMC2801586

Как да купя Levitra в Германия, без никакъв риск

Ето кратък алгоритъм за безопасна покупка Левитры онлайн в Германия:

1. Разгледайте онлайн аптека, за да сте сигурни, че те са лицензирани и се ползват с авторитет. Обърнете внимание на програми за проверка на аптеки, като общото лого на ЕС за онлайн аптека или лого DIMDI, с който се удостоверява, че аптеката е регистрирана в съответствие със законите на Германия за лекарствени средства.

2. Прочетете декларацията за поверителност на онлайн аптеки по отношение на поверителност, сигурност и политика за възстановяване на средства. Уверете се, че имат сигурен начин на плащане и че те защитават вашата лична и финансова информация.

3. Проверка на автентичността на лекарства при получаване. Проверка на опаковката и на самата таблетка за наличието на някакви несъответствия или признаци на фалшифициране.

Следвайки тези стъпки, можете да помогнете да се осигури безопасна и законна покупка Levitra онлайн в Германия.

Отзиви за Левитре

"Levitra - това палка-жезъл за мен! Използвам ги вече една година и е много доволен от резултатите. Препоръчваната доза е 10 мг е най-подходящ за мен, и аз обикновено приемам я повече от 30 минути преди секс. Ефектът трае няколко часа и аз се опитах минимални странични ефекти, като леко главоболие и запушен нос. Като цяло, бих силно препоръчваме да се Левитру на всеки човек, който се бори с еректилна дисфункция ". - Johannes, Berlin

"Аз използвам Левитрой вече шест месеца, и съм много впечатлен от нейната ефективност. Обикновено аз приемам доза от 20 mg около час преди секс и ефект трае до 8 часа! Определено бих препоръчал на Левитру на всички, които се борят с ЕД ". - Кристиан, 45лет

"Аз се опитах на няколко лекарства, но Levitra, определено е най-доброто от тях. Дозата на 10 мг ми подхожда идеално и аз обикновено приемам я за около час преди секс. Ефектът трае няколко часа, и аз не са имали никакви странични ефекти ". - Borri До